Browbar

Voor de perfecte wenkbrauwen

Classic brows

"brows on freek" Tijdens deze behandeling worden uw wenkbrauwen perfect in model gebracht met suikerwax en netjes afgewerkt met wenkbrauwgel!

15 min · € 15,00

Wow brows

Prachtig Browstyling resultaat, Tijdens deze behandeling worden uw wenkbrauwen perfect in model gebracht en gekleurd, onze kleuring blijft +/- 3-4 dagen op de huid en +/- 4-5 weken op de wenkbrauwhaartjes.

30 min · € 35,00

Henna brows

Bij Henna is dat zowel de wenkbrauwharen als de huid worden geverfd, zo kun je mooie volle wenkbrauwen creëren. Het is 6 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid.
Inclusief shapen/waxen

45 min · € 45,00


Browlamination

Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen!Het is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen Het resultaat kan tot wel 6 weken blijven zitten.
Inclusief shapen/waxen en kleuren

45 min · € 60,00

Microblading

Bij microblading wordt er gebruik gemaakt van hairstroke techniek, waar wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd door middel van een blade, hier mee maken we kleine klasjes is de huid vervolgens wordt hier in pigment gebracht. Voor de behandeling wordt alles eerst uitvoerig besproken zoals de shaping, de dikte, de kleur, … pas wanneer u de goedkeuring heeft gaan we van start. Microblading wordt niet geadviseerd indien je een vette huid hebt, bij een vette huid of grove poriën op snelle vervaging groot.

+/- 1 jaar houdbaar

Wenkbrauwen · 75 min · € 250,00
Incl.Gratis nabehandeling Microblading binnen de 6 weken 

Herpigmenteren na 6 weken t.e.m. 1 jaar · 60 min · € 150,00