Behandelingen beautysalon

mini gv

Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging, huidverbetering & huidverjonging. Wij kijken met een professioneel oog wat uw huid nodig heeft, wat uw wensen zijn en geven u een intensieve verzorginging met een huiddiagnose.Wij maken samen met u een aangepast verzorgingsplan voor thuis en in het salon.
Master Skin Expert Reviderm

Nieuw Workshop Skincare contacteer ons voor meer info
Details gelaatsverzorging (brochure)

microjpgk

Micrdermabrasie & Microneedling

Microdermabrasie: Intensieve peeling, ontdoet de huid van dode huidcellen waardoor de huid weer kan ademen, gladder en stralender is. Ideaal tegen lijntjes, rimpels, littekens, onzuiverheden, couperose, gorve porïen,... goed voor elk huidtype.
Microneedling: Mirofijnenaaltjes perforeren de huid. Hierdoor wordt het huid eigen herstelmechanisme en regeneatievermogen geactieveerd. Rimperls worden minder diep en de huidcontour wordt steviger.Verbetert het vochtgehalte in de huid. Littekens worden egaler. De huid ziet er frisser en jonger uit.
Details HighTech behandelingen (brochure) Introductie video

introduction btn

Wellness massages, methodes & arrangementen

Even de zorg uit handen geven, een moment van innerlijke rust. Herstel de balans van lichaam en geest tijdens deze huidstrelende en ontspannende wellnessmassages, -methodes, of –arrangementen.
Details wellness massages (brochure)

mini makerev

Make-up voor alle gelegenheden

Professionele dag-, avond- tot feest maquillage met minerale make-up van Reviderm, aangepast aan uw type met persoonlijke tips.
Details make-up (brochure)

introduction btn

Permanente make-up & Microblading

Jarenlang plezier van een prachtig uiterlijk. Styling van ogen, lippen en wenkbrauwen. Met permanente make-up bent u dag en nacht perfect verzorgd. Ook zonder make-up heeft u een verzorgde maar toch natuurlijke uitstraling.
Details permanente make-up (brochure) Introductie video

suikerontharing

Suikerontharing

Is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten, zowel voor gelaat als lichaam..
Details suikerontharing (brochure)

introduction btn

Epilatie & Definitieve epilaties

Het is niet eenvoudig om ongewenst en overtollig haar te verwijderen. Conventionele haarverwijderingsmethodes zijn tijdrovend en het effect is maar van korte duur. Er is echter een alternatief - Permanente ontharing voor haar... ook voor hem.
Details epilaties (brochure)

introduction btn

Afslankingskuur

Hulp nodig? Afslanken door onze persoonlijke en uitgebreide opvolging. Het is belangrijk dat u zich goed voelt en u er goed uitziet. Wij hebben voedingsadvies, behandelingen en producten volgens uw individuele behoeften.
Details afslankingskuur (brochure) Introductie video

introduction btn

Pedicure, Manicure & Gellak

Geef je handen en voeten de aandacht die ze verdienen. Van light, klassiek, all in, tot wellness “Private spa hand- & pedicare” behandelingen.
Details pedicure en manicure (brochure)

Tanning

Natuurlijk effecten met 4 verschillende tinten
Details tanning (brochure)

Sense Of Beauty Acties

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze laatste nieuwe acties.

Sense Of Beauty Newsletter
video
brochure sidebar